Tato stránka používá tzv. cookies, malé soubory uložené ve Vašem počítači, které umožňují plnou funkcionalitu poskytování obsahu. Tím, že tyto stránky dále používáte, dáváte svůj souhlas s použitím cookies v souladu s Podmínkami užití.

Rozumím

Markéta Kolaciová

Majitelka a jednatelka společnosti Reality GAIA, spol. s r.o. (+420) 605 248 202



Ve společnosti Reality GAIA, spol. s r.o., která oslavila v březnu r. 2023 úctyhodných 31 let své existence na trhu s nemovitostmi, pracuji od července roku 2000. Zakladatel společnosti, Ing. František Zapletal, se stal mým učitelem a práce se tak stala současně i mým koníčkem, což považuji za jedno ze svých největších životních štěstí. Mnohaletá praxe, v kombinaci s mou obětavostí, ochotou pomáhat druhým a empatií, je ve spojení se zkušeným týmem mých 8 kolegů a zkušenostmi získanými z několika tisíc obchodních případů ideálním řešením k plnění snů mých klientů o bydlení. Spokojení klienti jsou pro mě pak tou největší odměnou. Budu ráda, pokud budu mít v budoucnu příležitost přesvědčit Vás o kvalitě naší práce.

Reference

13. 11. 2020
 
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Markétě Kolaciové z Reality GAIA za profesionální přístup a pomoc při koupi našeho nového bytu. S realitní společností GAIA jsem se v minulosti setkala na profesní úrovni a vždy jsem s nimi měla příjemnou spolupráci, takže pro mě nebylo překvapením, že jejich služby jsou profesionální. Co mě však překvapilo, bylo s jakou precizností a osobní péčí přistupují ke klientovi. Paní Kolaciová nám vždy vše ochotně a srozumitelně vysvětlila a její milý přístup, klid a profesionalita provázela veškerá naše jednání.
Tuto realitní kancelář velmi ráda doporučím svým kamarádům. 
 
Jana Evjáková
 
 
 
25. 3. 2020
 
Přeji hezký a ještě krásnější den paní Kolaciová,  
 
abych pravdu řekl, obával jsem se Vaší SMS zprávy, co jsem kde ještě zapomněl či opomněl a tím znemožnil uzavření obchodního případu prodeje chaty, táhnoucí se téměř 2,5 roku. Zprávou jsem však byl mile potěšen. Především Vám paní Kolaciová patří mé upřímné poděkování za sebe a moje dcery, za vše, co jste za tu dobu pro úspěšné ukončení tohoto nekonečného obchodního případu vykonala. Jistě se i do Vašeho podvědomí /přes stovky jiných ve vaší náročné obchodní praxi realizovaných případů/ tento zapíše do kategorie mimořádných, velmi složitých a navíc ojedinělých. To především proto, že probíhal ve společnosti s dosud nebývalými a z nás nikým nezažitých událostech, navazujícími na vládní příkazy a rozhodnutí.
Jen krátký vstup do aktuální společenské reality. Obchodní případ s prodejem chaty se realizoval v zahraničí v době v republice vyhlášené karantény a pandemie v důsledku šíření koronaviru, následně vládou vyhlášení nouzového stavu, ukončení výuky ve všech školách, v řadě firem a institucí, zákazu sportovních utkání, omezení pohybu osob, cestování do zahraničí, nošení roušek na veřejnosti, stanovení nákupní doby pro seniory atd. To vše a další bylo nad rámec Vaší běžné obchodní praxe.
Jen když si vzpomenu, že za 2 dny po podpisu kupní smlouvy ve Skalici /SR/ byly uzavřeny hranice a vše další proto muselo být administrováno jen online., aby tento obchodní případ mohl být uzavřen. Celý tento obchodní případ začal 17. 1. 2020 telefonátem nového majitele se zájmem o odkup a dnes na základě Vaší SMS zprávy  
25. 3. 2020 jste oznámila ukončení  tohoto obchodního případu. Z vlastních zkušeností po dobu trvání spolupráce si dovolím tvrdit, že žádná jiná ze zdejších obchodních společností kromě Vaší Reality GAIA, spol. s r.o. by nemovitost v  zahraničí a navíc v této společenské situaci nedokázala realizovat. 
Upřímné poděkování Vám paní Kolaciová  za vše, promiňte, že i toto poděkování sděluji online, jistě by si to vyžadovalo osobní poděkování, ale současné dění ve společnosti to neumožňuje. Jistě se najde později příležitost k osobnímu poděkování. Jsem nesmírně rád, že jsem pro prodej chaty zvolil právě Reality GAIA, spol. s r.o.
Přeji celé Vaší rodině hodně zdraví, Vám a panu manželovi hodně úspěchů v podnikání.
 
S úctou emeritní klient Pavel Petrželka
 
 
27. 11. 2019
 
Vážená paní Kolaciová,

Tímto, bych Vám chtěl poděkovat za skvěle odvedenou práci při koupi bytu v Hodoníně. Po celou dobu procesu jsem byl velice spokojen s Vaším profesionálním přístupem. Jsem nesmírně rád za veškeré poskytnuté informace i nad rámec smlouvy. Veškeré Vámi poskytnuté služby proběhly naprosto bez problému a bez zbytečného prodlení.
Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji spoustu dalších spokojených klientů.

S přátelským pozdravem
Tomáš Novák
 
 
 
12. 1. 2017
 
Dobrý den, moc děkuji za skvělou spolupráci a precizní profesionální přístup. Byla radost s Vámi spolupracovat.
Přeji samé spokojené a pohodové klienty a taky hodně štěstí v soukromém životě. Jste skvělá. 
Odvedla jste skvělou práci a umíte velmi mile a příjemně jednat s lidmi a dát jim pocit, že pro ně uděláte maximum ne proto, že je to vaše práce a to je dnes velká vzácnost.

Krásný den
Michaela Čermáková 
 
 
 
23. 10. 2016

Děkujeme Vám za zprostředkování prodeje nemovitosti v Ratíškovicích. Spolupráce s Vámi byla velmi příjemná a profesionální, za což Vám také děkujeme. Současně Vám přejeme mnoho pracovních úspěchů a pohody v rodinném životě.
PS : pokud budete v budoucnu pracovně v Ratíškovicích a pojedete třeba kolem a uvidíte, že jsme již v "novém", určitě se zastavte na kafe. Rádi Vás s manželkou uvidíme.

S pozdravem

manželé Koplíkovi
Ratíškovice 
 
 
 
Poděkování:

Dobrý den, paní Kolaciová,

děkuji mockrát za super spolupráci a profesionální přístup. Když se mě někdo zeptá, tak Reality GAIA rozhodně doporučím.

Mějte se hezky.

Zuzana Lacková

 

 

Prodej rod. domu ve Svatobořicích:

Vážená paní Kolaciová, 

chtěla bych Vám poděkovat za Váš profesionální a rychlý přístup při prodeji naší nemovitosti ve Svatobořicích. Hodně zdraví a pracovních úspěchů v roce 2012.

Kyselková L.

Markéta Kolaciová

Zeptejte se

Všechny zprávy čtu a zareaguji na ně do 2 pracovních dnů

Nabízené nemovitosti

Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 24H057BO
novinka
8 500 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Kyjov, Jihomoravský kraj | 23H209BOa
novinka
0 Kč (cena v RK)
Hodonín, Jihomoravský kraj | 24H047BO
novinka
16 000 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 24H048PO
novinka
18 000 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Hroznová Lhota, Jihomoravský kraj | 24H050BO
novinka
12 000 Kč/měsíc (+ zálohy na služby, + služby RK)
Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 24H045BO
novinka
17 000 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 24H045PO
novinka
17 000 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Moravský Písek, Jihomoravský kraj | 24H036RD
novinka
0 Kč (cena v RK)
Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 23H200BO
sleva
2 590 000 Kč (včetně provize)
Petrov, Jihomoravský kraj | 23H110RD
sleva
4 690 000 Kč (včetně provize)
Dubňany, Jihomoravský kraj | 23H104PZ
sleva
4 090 000 Kč (včetně provize)
Strážovice, Jihomoravský kraj | 23H057RD
sleva
3 190 000 Kč (včetně provize)
Kyjov, Jihomoravský kraj | 22H179RD
sleva
8 500 000 Kč (včetně provize)
Hodonín, Jihomoravský kraj | 22H033PZ
aktivní
8 000 Kč/měsíc (+ zálohy na služby, + služby RK)
Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj | 24H027BO
aktivní
7 800 Kč/měsíc (+ energie, + služby RK)
Hodonín, Jihomoravský kraj | 24H025PO
aktivní
0 Kč/měsíc (cena v RK)
Vlkoš, Jihomoravský kraj | 23H213PZ
aktivní
950 Kč/m2
Bzenec, Jihomoravský kraj | 24H005PZ
aktivní
1 590 000 Kč (včetně provize)
Bzenec, Jihomoravský kraj | 24H005RD
aktivní
1 590 000 Kč (včetně provize)
Kyjov, Jihomoravský kraj | 23H210BO
aktivní
3 290 000 Kč (včetně provize)

Prodané nemovitosti Zobrazit vše

Pronájem bytu
(2+1)
Pronájem komerčního objektu
(objekty pro výrobu)
Pronájem bytu
(1+1)
Pronájem bytu
(2+1)
Prodej pozemku
(les)
Pronájem komerčního objektu
(prostory pro obchod)